BibaDesign Hundesenge

Designer hundeseng

Der er rigtig mange som går op i indretningen af deres hjem. Det er ikke bare stuen som skal se lækker ud og repræsenterer os. Hele vores hjem er i dag, en del af os og viser vores gæster men også vores instagram profiler, et hjem der er lækkert, personligt og for nogen high-end i design og udtryk.

Jeg ved at vores valg af senge, som normalt er gemt væk i soveværelset, har betydning for os. Det er vigtigt at de ser flotte ud og indbydende med lækre puder og sengetæpper. Indretningen af vores soveværelse er bestemt ikke uden betydning for vores søvn men det er naturligvis sengen som er det vigtigste for vores restitution og velvære.

Det flimrer for mine øjne når jeg ser lækre designet huse og indretning, at der ligger en flad, udtrådt hundeseng eller hundetæppe på gulvet i en stue fyldt med flotte møbler, puder og nips som matcher og tilsammen skaber et smukt stilfuld udtryk og indtryk.

En luksus hundeseng

Jeg ville skabe en eksklusiv hundeseng som havde et flot minimalistisk udtryk og med rene linjer som kunne passe ind i de fleste hjem. Hundesengen skulle kunne vælges i den farve og tekstil som passede perfekt ind i netop dit hjem. Selvsagt skulle luksushundesengen have en optimal ligge komfort for hunden, så det med det samme blev hundens yndlingsseng.

L cognac LW0001 1
BibaDesign hundeseng i ægte læder, farven er cognac.

Dansk design

Vores hundesenge, er ikke bare en hundeseng, de kan skille sig ud eller indgå som en naturlig del af hjemmets indretning. Vores kvalitet hundesenger et møbel. Et dansk designermøbel til dit hjem, på helt samme måde som din sofa eller din seng kan være.

Du kan tilpasse hundesengen så den matcher til farven på din sofa, dine spisestole eller måske til farven på dine vægge eller billeder – du bestemmer helt selv.

Hvis din hund sover i dit soveværelse, kan vi designe hundesengen så den passer til din seng eller dit sengetæppe – du bestemmer selv.


Når hundesenge er designet til hundens behov

Ergonomiske hundesenge eller ortopædisk hundeseng. Jeg vil tro, at det er en af samme sag men begge med det formål, at give hunden den bedste støtte og komfort.

Hunde har brug for at blive aflastet når de sover. Jeg forestiller mig ikke, at det er optimalt at ligge på et hårdt gulv eller underlag uden nogen form for støtte. Hunden vil trygge led og muskler, selvom den ligger på siden, på gulvet. Jeg tror sagtens at en hund kan sove på gulvet, men jeg tror på, at det på den lange bane kan skabe problemer med led og muskler og måske hele kroppen, præcis som med os mennesker.

Der er selvfølgelig forskel på hunde og på deres aktivitetsniveau, kost og motion. Jeg tror helt sikkert, at alt dette også spiller ind på hundens krop og hvile men når alt det er sagt, så har jeg en teori om, at de fleste hunde rigtig godt kan lide at sove på fjedremadrasser.

Hos BibaDesign er der fri fragt.
cartcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram