BibaDesign

Biba
Hundesenge

(Foto: Aslan, 12 uger)

Luksus hundeseng
til hunden der har alt

Tilpas din hundeseng med ben til lige præcis din stil.
Hundesenge fra BibaDesign er dansk design produceret i Danmark til at passe ind i dit hjem.

Customizeren herunder giver dig mulighed for at sammensætte tekstilen i det minimalistiske design efter din egen stil og ønsker.
Hvis du ønsker hundesengen i et bestemt tekstil, så klare vi også det. 
Læs mere nedenfor.

Størrelse ingen
Visual Products Configurator option selected icon image
Sider ingen
Visual Products Configurator option selected icon image
Fjedremadras ingen
Visual Products Configurator option selected icon image
Ben ingen
Visual Products Configurator option selected icon image
Total:

tekstilprøver

Dette er de farver som vi har valgt at tilbyde hundesengen i - alle farver og det meste tekstil kan bruges. Dog er det vigtigt at tage hensyn til slidstyrke, hunde hår og hvor meget det kan strække sig. Alt det kan vi hjælpe med.

Hvis vi skal finde en anden farve til dig, så gør vi også gerne det. Der findes et hav af farver og det er vel kun fantasien og designeren som sætte grænsen.

Du kan tilkøbe et ekstra betræk til hundesengen, hvis du har brug for at kunne skifte hundesengens look eks. sommer og vinter.

Tekstil kan sættes på med velcro, så det er let for dig at tage af og vaske. Afhængigt af dit valg af tekstil kan der være behov for polstring. Hvis du ønsker en ompolstring af hundesengen, hvis hundesengen skifter ejer eller du skifter indretningen ud, hjælper vi også med det.

Hvis du har brug for at se og mærke tekstilet her på siden, inden du bestiller din hundeseng, så send os en mail eller brug vores kontaktformular, så sender vi dig en prøve med posten.

Vi arbejder på at få lavet et overtræk som kan beskytte hundesengen, hvis din hund er i løbetid eller hvis i bare har haft en våd og beskidt tur i skoven - vi lægger det op på siden, når det er klart.

Dansk design hundesenge

EN EKSKLUSIV HUNDESENG
i DANSK DESIGN

Hver eneste af vores hundesenge bliver produceret i hånden.
Vores fjedremadrasser bliver produceret på bestilling og ud fra de mål vi ønsker. Vi bruger den bedste kvalitet i form af pocketfjedre og naturlatex.

Vi bygger trædelen af hundesengen i birke finer og ben i massivt egetræ, alt laves stort set i hånden af en professionel og omhyggelig snedker. Herefter bliver sengen transporteret til vores polstrer som beklæder hundensengen i det ønskede tekstil. Denne proces tager ligeledes mange timer, da alt syes fra bunden.

Skal hundesengen have broderet navn eller logo på, så sker det inden at den bliver polstret. Tekstilet bliver broderet og herefter polstrer vi hundesengen ud fra hundens navn og placering på hundesengen.
En gennemsnitlig vurdering på tiden vi bruger på at producerer en hundeseng, afhænger meget af detaljerne men alt fra et par dage til 1 uge pr. seng.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten i det vi laver.
Vores hundesenge skal kunne holde til at blive brugt og de skal samtidig bevare sin form og udtryk i mange år frem. Det betyder, at vi kvalitetstjekker hver eneste hundeseng og sikre os, at den lever op til vores og vores kunders standarder, hver gang.

Vores fjedremadrasser er optimale i deres støtte og vil give efter der hvor det er nødvendigt for din hund, om den sover på maven, siden eller ligger på ryggen. Vores fjedremadrasser er ventilerende, hvilket betyder at der kommer luft igennem dem. Pocket fjedrene sidder i små stofposer, der hver især er sat sammen så der dannes små huller, hvilket gør luftgennemstrømningen optimal.

Vores indbygget topmadras er lavet af naturlatex. Naturlatex er et materiale som er meget fleksibelt og åndbart. Topmadrassen er med til at skabe et sundt og hygiejnisk sovemiljø for din hund.

Ud over den optimale liggekomfort for din hund, så kan vi producere hundesengen i den farve og det tekstil som du ønsker. Vi ønsker at give vores kunder muligheden for selv at vælge hvilken stil, farve og tekstil som hundesengen skal laves i.

Vores hundesenge skiller sig ud fra alle andre hundesenge på marked. Vi er de første der laver hundesenge med fjedre madrasser og vi er de eneste som giver dig muligheden for at designe din seng, så det passer til dit hjem.


PATENTERET fjedermadras 
til hundens behov

Når hundesenge er designet til hundens behov
Vores patenterede fjedre madrasser i hundesengen, er designet til hundens behov, og giver den mest optimale støtte og liggekomfort for din hund. 

Vi er de eneste der producerer hundesenge med fjedre og vi er de eneste der kan tilpasse din hundeseng til din stil. Vi har tænkt på detaljerne og skabt et godt design til dig og din hund. 
Din hundeseng vil være unik og holde i mange år frem.

De eneste standard-dele i en Biba hundeseng er alt det skjulte. Den patenterede, fjedremadras og sengens konstruktion med ben sikrer et sundt og tempereret sovemiljø til din hund. Madrassen er opbygget med pocketfjedre og har et indbygget toplag af 3 cm naturlatex.

Du kan tage madrassen ud af hundesengen, så den er let at rengøre eller tage med på udflugter. På den måde behøver din hund aldrig at nøjes med uvante eller ubekvemme hundemadrasser.

På ydersiden er alt muligt – uanset om du vil have speciallakerede metalben, forskellige typer stof på rammen og madrassen – eller din hunds navn broderet med zirkoner.

BibaDesign hundesenge - patenteret affjedret hundemadras
BibaDesign hundesenge

EN HUNDESENG MED TEMPERERET OG HYGIEJNISK SOVEKLIMA

Når din hund sover, samler varmen sig i madrassen under den. Hvis varmen ikke kan komme ud af madrassen i hundesengen, risikerer din hund at blive overophedet. Det forstyrrer dens søvn. For varmt sovemiljø giver også bedre levevilkår for lopper og andre dyr, som både vil plage dig og din hund.

Derfor er det vigtigt, at madrassen lader varmen flytte sig. Vores madrasser har små kanaler, som sikrer god luftgennemstrømning. Det sikrer din hund mod overophedning i sengen og uønskede sovekammerater.

Vi benytter kun materialer i høj kvalitet til vores design hundesenge. Derfor er en standardseng for os stadig en luksus hundeseng. Du bestemmer selv, hvordan vi skal sammensætte materialer og detaljer til lige præcis din hund.

Sengens konstruktion

Sengerammen bliver produceret i hånden hos et fantastisk snedkerværksted i Ry. Den omhyggelige produktion tager mellem to og fire uger fra din endelige bestilling. Hver eneste hundeseng fremstilles i hånden. Vores snecker producerer selve hundesengens skal og benene på hundensengen.

Hundesengen er lavet i birkekrydsfiner. Indersiderne er dækket med LD-skum for at give de skrå sider. Alle sengeben i træ er lavet af massivt europæisk egetræ.

Vi bruger to forskellige polstrer til selve tekstil delen af hundesengen. Det afhænger lidt af hvad der skal laves på hundesengen. De bor i henholdsvis Ry og Silkeborg.

Du får gratis levering i hele Danmark og hunde-livstidsgaranti på hundesengens ramme.

PRISER PÅ HUNDESENGE

Standardseng i textile:
 lille: 10.800 kr., mellem: 10.800 kr.,  stor: 10.800 kr. 
DUO-seng i kombination af stof og læder:
 lille: 11.300 kr., mellem: 11.300 kr.,  stor: 11.300 kr. 
Komplet læderseng: 
lille: 11.800 kr., mellem: 11.800 kr.,  stor: 11.800 kr. 
Brodering, evt. navn, logo eller en tekst : 1000 kr.
Navneskilt: 500 kr.
Mærkning i læder (brænd eller tryk): 2.300 kr.
Specialdesignet hundeseng: Beregnes ud fra dine ønsker og behov
Hos BibaDesign er der fri fragt.
cartcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram