Mustang Bullitt specialdesignet hundeseng

Vores første specieldesignet hundeseng, med udspring i den ikoniske Mustang Bullitt.

Vi bliver kontaktet af kunden, som spørg om vi vil komme med et forslag til en hundeseng, der vil matche hans bil. Hans hund fortjener at ligge lige så godt som han føler det, når han sidder i hans bil og det vil han gerne overføre til en specieldesignet hundeseng.

Kunden er pjattet med biler og hunde, men vil ikke have det samme som alle andre. Det skal være noget unikt og lækkert. Ting skal have en kant og en historie. Samtidig skal den også være praktisk så den kan gøres ren, når de kommer ind og hunden har været våd og beskidt.

Hundesengens minimalistiske design

Vores kunde er meget begejstret for det minimalistiske design i vores hundesenge og han kan rigtig godt lide ideen om, at hunden ligger på en rigtig fjedre madras.

Kunden vil gerne have noget der ser lidt godt ud i stuen. Hunden ligger egentlig mest i sofaen og det vil han gerne væk fra. Vi kan jo ikke garantere, at hunden kommer ud af sofaen, men vi har hørt at det før er lykkes, så vi krydser fingre.

Design processen

Vi bliver enige om at jeg tager forbi og tage nogle billeder af hans bil og herefter går jeg i tænkeboks og vender tilbage et par dage senere med et udkast. Vi laver et par enkelte justeringer og bliver enige om designet og prisen.

Ca. 4 uger senere kontakter jeg kunden. Vi aftaler at jeg kommer hjem til ham og hans hund med hans nye hundeseng. Kunden er supertilfreds med resultatet, som er helt som han håbede og så lige lidt bedre end det.

Resultatet af den speciel designet hundeseng

Det har været en sjov og spændende opgave og vi er blevet fortalt, at hans hund ikke længere sover i sofaen men udelukkende i hans nye specieldesignet hundeseng.

Det er vi bare så stolte af!

Se resultatet her.

Mustang bullitt specialdesignet hundeseng med Aslan
Mustang bullitt specialdesignet hundeseng med Mustang Bullitt
Mustang bullitt specialdesignet hundeseng
Mustang bullitt specialdesignet hundeseng med sarah og aslan

Så kontakt mig endelig for en uforpligtende snak på tlf. 24 77 47 77

Hos BibaDesign er der fri fragt.
cartcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram