BibaDesign

Hundesenge med kærlighed

Vores hundesenge er dansk produceret, håndbygget og skræddersyet til din hund og dig. Vores mission er, at alle hunde skal ligge godt og med den bedste form for støtte og aflastning.

Vi går ikke på kompromis med kvalitet eller valg af det bedste 
tekstil til din hund og dig. Vores vision er, at alle hunde skal sove godt i en BibaDesign hundeseng, da vi ved at det vil give dem de bedste forudsætninger for et godt og sundt hundeliv.

Vi laver hundesenge som din hund vil elske!

(Foto: Aslan, 12 uger)

HABIBA GAV MIG INSPIRATIONEN TIL EN EKSKLUSIV HUNDESENG

Sarah og Habiba

Hej, jeg hedder Sarah.
Min hund Habiba (med kælenavnet Biba) var det store holdepunkt i mit liv i mere end 14 år. Da jeg måtte aflive hende i 2019, efterlod hun et ulideligt tomrum.

Midt i sorgen gik det op for mig, at jeg skulle forene min viden fra livet med Biba og min karriere i sengebranchen. Nogle ville nok skynde sig at købe en ny hund at kaste deres kærlighed over. Jeg fik i stedet travlt med at gøre min vision om en eksklusiv hundeseng til virkelighed.

I mit arbejde har jeg solgt og vejledt mange forskellige mennesker om søvn og kvalitetssenge. Det har givet mig en stor indsigt i markedets bedste løsninger og danskernes forskellige måder at indrette deres hjem på. Nogle af de løsninger, jeg har taget med fra senge til mennesker er blandt andet:

Førsteklasses affjedring
Tempererede madrasser
Aftageligt og vaskbart betræk


Jeg mærkede behovet for en eksklusiv hundeseng, som kunne matche de senge, jeg solgte i både støtte og design. Jeg kan godt lide, at mit hjem er pænt og ordentligt. Derfor var det vigtigt for mig, at hundesengen afspejler  indretning og stil – samtidigt med at den har den optimale liggekomfort for din hund.

Jeg kunne ikke finde en egnet hundeseng. Derfor har jeg designet en eksklusiv hundeseng, som sikrer din hund den bedste søvn og samtidigt fremstår som et lækkert designet møbel i dit hjem.

Det lyder måske tosset, men jeg kan mærke, at Habiba er med mig i projektet med den eksklusive hundeseng. Vores kærlighed skinner igennem i alle mine beslutninger. Jeg er dybt taknemmelig for at have kendt det lille væsen, og det gør mig glad at give andre hundeejere mulighed for at få den bedste seng til deres hund og hjem.

Det er passionen for hunde og design, der driver mig. Mit arbejde skal give mening og føles rigtigt. 

I 2021 følte jeg mig endelig klar til at få en ny hund i mit liv. Han hedder Aslan  og hjælper mig med at afprøve hundesengene. I 2022 har vi overtaget Charlie, så nu er vi de lykkelige ejer af to hunde og 5 katte.  

Du kan følge min proces med at skabe BibaDesign, se Aslan og Charlie afprøve nye designs og en masse andet på Facebook, Instagram, YouTube og LinkedIn.

Jeg håber, vi ses!

Sarah Reenberg Hansen
Ejer og designer

Biba-design-logo-2022

Produktion i Danmark

For at sikre den højeste kvalitet, sikkerhed i forsyningen og let adgang til at få ført helt unikke designs ud i livet, har jeg valgt at placere hele min produktion i Danmark.

Jeg står selv for designarbejdet i tæt samarbejde med producenterne, som håndbygger hver eneste hundeseng.  
Kvalitet er kendetegnet for vores hundesenge. Vi går ikke på kompromis og alle hundesenge er igennem mine og producentens hænder, mange gange, før vi sender den afsted til dig og din hund. 

Vores hundesenge udstråler godt håndværk, kræs for detaljer og premium kvalitet.


Der er udtaget patent på hundesenge med fjerderindlæg.


Hos BibaDesign er der fri fragt.
cartcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram