Biba Design logo

Din kurv

Hos BibaDesign er der fri fragt.

Ingen varer i kurven.

Bibadesign

Fordi vi elsker hunde og design.
Hundeseng fra BibaDesign i stuen og passer med sit flotte snit i det moderne hjem

BibaDesign

Vi elsker hunde

Vil du også gerne have noget unikt og lækkert, gerne med lidt kant og en historie? Vi laver hundesenge som din hund vil elske!

(Foto: Aslan, 12 uger)

HABIBA GAV MIG INSPIRATIONEN TIL EN EKSKLUSIV HUNDESENG

Sarah og Habiba

Hej, jeg hedder Sarah.
Min hund Habiba (med kælenavnet Biba) var det store holdepunkt i mit liv i mere end 14 år. Da jeg måtte aflive hende i 2019, efterlod hun et ulideligt tomrum.

Midt i sorgen gik det op for mig, at jeg skulle forene min viden fra livet med Biba og min karriere i sengebranchen. Nogle ville nok skynde sig at købe en ny hund at kaste deres kærlighed over. Jeg fik i stedet travlt med at gøre min vision om en eksklusiv hundeseng til virkelighed.

I mit arbejde har jeg solgt og vejledt mange forskellige mennesker om søvn og kvalitetssenge. Det har givet mig en stor indsigt i markedets bedste løsninger og danskernes forskellige måder at indrette deres hjem på. Derfor kender jeg både behovet hos mange hundeejere og deres hunde. Nogle af de løsninger, jeg har taget med fra senge til mennesker er blandt andet:

Førsteklasses affjedring
Tempererede madrasser
Aftageligt og vaskbart betræk

Kender du følelsen af at gå rundt med en traditionel hundekurv og ikke vide, hvor i hjemmet du lige skal placere den? Det gør jeg også.

Jeg mærkede behovet for en eksklusiv hundeseng, som kunne matche de senge, jeg solgte i både støtte og design. Jeg kan godt lide, at mit hjem er pænt og ordentligt. Derfor var det vigtigt for mig, at hundesengen afspejler min indretning og stil – samtidigt med at den er dejlig at ligge i for min hund.

Jeg kunne ikke finde en tilpas hundeseng. Derfor har jeg designet en eksklusiv hundeseng, som sikrer din hund den bedste søvn og samtidigt fremstår som et lækkert designet møbel i dit hjem.

Det lyder måske tosset, men jeg kan mærke, at Habiba er med mig i projektet med den eksklusive hundeseng. Vores kærlighed skinner igennem i alle mine beslutninger. Jeg er dybt taknemmelig for at have kendt det lille væsen, og det gør mig glad at give andre hundeejere mulighed for at få den bedste seng til deres hund og hjem.

Det er passionen for hunde og design, der driver mig. Mit arbejde skal give mening og føles rigtigt. Derfor har jeg også en liste over velgørende organisationer, som jeg vil donere 5 % af overskuddet til. Hvert år vælger jeg et nyt formål, som for mig er aktuelt.

I 2021 følte jeg mig endelig klar til at få en ny hund i mit liv. Han hedder Aslan og hjælper mig med at afprøve hundesengene. Du kan følge min proces med at skabe BibaDesign, se Aslan afprøve nye designs og en masse andet på Facebook, Instagram, YouTube og LinkedIn.

Jeg håber, vi ses!

Sarah Reenberg Hansen
Ejer og designer

Biba Design logo
BibaDesign team, Sarah og Habiba

Produktion i Danmark

For at sikre den højeste kvalitet, sikkerhed i forsyningen og let adgang til at få ført helt unikke designs ud i livet, har jeg valgt at placere hele min produktion i Danmark.

Jeg står selv for designarbejdet i tæt samarbejde med producenterne, som håndbygger hver eneste hundeseng. Før afsendelse bliver hver hundeseng nummereret og signeret. Der er udtaget patent på hundesenge med fjerderindlæg.


BibaDesign ApS
Limevej 6, V Alling
8963 Auning, Danmark
info@bibadesign.dk
+45 24 77 47 77
CVR: 42420492
Hos BibaDesign er der fri fragt.
cartcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram